POHIŠTVO

Oblikovanje pohištva po naročilu je zame oblika kiparstva. Iščem nove, organske in estetske oblike, ki pobožajo dušo in ustvarijo harmonijo blagodejnih energij. Vsak kos je unikat. Pohištvo je praviloma narejeno po naročilu in željah posameznika.

Oblikovanje pohištva po naročilu, ki ga zasnujem, predstavlja spoj funkcionalnosti in umetnosti. V tem pristopu se kot umetnica preoblikujem v oblikovalko pohištva, kar omogoča ustvarjanje estetskih in edinstvenih pohištvenih kosov, ki se prilegajo potrebam in okusu naročnikov.

Moja dela ne sledijo masovnim trendom, ampak namesto tega izražajo svojo lastno umetniško vizijo. To lahko vključuje uporabo nenavadnih materialov, edinstvenih oblik in nenavadnih detajlov. Tako se lahko zgodi, da to pohištvo pogosto postane osrednji element v prostoru, saj ne služi le svoji funkciji, ampak tudi izstopa kot umetniško delo.

Takšno pohištvo lahko postane del družinske dediščine ali cenjen kos, ki ga lastniki ponosno razstavljajo.

VRTNO POHIŠTVO: MIZA IN STOLI

Pri vrtnem pohištvu, kot so mize in stoli, lahko ustvarim prilagojene in edinstvene kose, ki združujejo funkcionalnost in estetiko, prilagojeno okolju na prostem. Tovrstno vrtno pohištvo po naročilu lahko prinaša veliko prednosti: unikatnost, materiali in estetika, trpežnost in kakovost.

Umetniško oblikovano vrtno pohištvo po naročilu tako omogoča strankam, da svoj vrt opremijo s kosi, ki so edinstveni, trpežni in izražajo njihovo estetsko in umetniško naravnanost.

To pohištvo postane ne le funkcionalen kos, ampak tudi umetniški izraz lastnikove ljubezni do narave in okolja.

(VRTNI) LEŽALNIKI

Predstavljen komplet ležalnikov je bil narejen po naročilu in željah ter predstavlja odličen primer avtorskega pristopa k oblikovanju vrtnega pohištva. Ti ležalniki so ne samo udobni, temveč tudi ergonomsko oblikovani, kar omogoča stranki, da uživa v popolni sprostitvi na svoji terasi.

Materiali, uporabljeni pri izdelavi ležalnikov, dodajajo dodatno vrednost temu kompletu. Ležalniki so izdelani iz železa, ki je zaščiteno pred korozijo z vročim cinkanjem in prašnim barvanjem. To zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo, tudi v zahtevnih vremenskih pogojih.

Macesnov les, ki je naoljen, predstavlja privlačen in naraven kontrast kovinskemu okvirju. Leseni elementi so ne samo estetsko privlačni, temveč tudi udobni za sedenje in ležanje.

Posebna pozornost je bila namenjena tudi funkcionalnosti ležalnikov. Stranka je izrazila željo, da ležalniki ne zasenčijo terase, saj se tam želi sončiti. Zato je bila izbrana zanimiva oblika z zaščitniško streho, ki ne preprečuje sončenja, ampak hkrati zagotavlja nekakšno energijsko zavetje. Ta streha ustvarja prostor globinske sprostitve, kjer se lahko stranka sprosti, bere knjigo ali uživa v naravi, ne da bi jo motila močna sončna svetloba.

Ta komplet ležalnikov po meri odraža popolno usklajenost med funkcionalnostjo, estetiko in strankinimi željami ter potrebami. Je edinstvena stvaritev, ki prinaša udobje in harmonijo v okolje terase.

OGLEDALA

Avtorsko oblikovana ogledala.

OTROŠKE POSTELJICE

Oblikovanje otroških posteljic se je začelo iz lastne potrebe in želje po tem, da bi svojega otroka položila spat v nekaj lepega, energijsko harmoničnega in dragocenega. Kasneje je bilo oblikovanih in izdelanih tudi nekaj posteljic za prodajo.

Uporabljene so naravne, otroku prijazne zaščite za les, posteljnina je iz bombaža, kovtrček polnjen z volno, jogi iz lateksa.

Pri izdelavi so upoštevani zahtevni in natančni zakonsko opredeljeni varnostni standardi za otroške posteljice.